top of page

Group

Public·615 members

Elma Davis
Elma Davis
April 23, 2026 · joined the group.
4 Views

Chciałem zostawić krótką opinię, bo wiem jak trudno znaleźć dobre źródło sprzętu do salonu.

Trafiłem na corporiscura.com/devices kiedy szukałem wyposażenia do mojego gabinetu i od razu spodobało mi się to, że wszystko jest uporządkowane w formie jednego katalogu.

To oferta firmy Corporis, która działa jako dystrybutor włoskiego sprzętu kosmetologicznego w Polsce. W ich katalogu są urządzenia Endospheres, Mantis i VIP Line, czyli sprzęt klasy premium używany w profesjonalnych gabinetach.

Najważniejsze dla mnie było to, że urządzenia są oryginalne i mają potwierdzoną skuteczność kliniczną. To daje dużo większe bezpieczeństwo przy pracy z klientami.

Strona jest bardzo praktyczna – można przejrzeć pełną ofertę, porównać urządzenia i sprawdzić ich zastosowanie. Jest też kalkulator, który pomaga oszacować opłacalność inwestycji, co naprawdę ułatwia decyzję.

Dodatkowo duży plus za wsparcie – szkolenia i pomoc w wdrożeniu sprzętu robią dużą różnicę.

No i możliwość prezentacji urządzeń na żywo, bo Endospheres ma przedstawicielstwa w największych miastach Polski, to też mocny atut.

Ogólnie bardzo konkretna i przejrzysta opcja dla osób z branży beauty.

Members

bottom of page