top of page

Group

Public·547 members

Алсо Поверфул
Алсо Поверфул

Фарба для волосся Дівчата, хочу поділитися своїм досвідом з фарбою для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua/kraska-dlja-volos-bez-ammiaka-loreal-professionnel-dia-light-50ml яку я замовила в HeadStore. Раніше завжди боялася, що після фарбування волосся стане сухим і ламким, адже аміак сильно шкодить структурі, але ця фарба стала для мене справжнім відкриттям. Волосся залишилося м’яким, блискучим і дуже живим, колір рівномірний і насичений, без жодних жовтих відтінків. Дуже сподобалося, що вона легко наноситься, не має різкого запаху, а після процедури навіть не довелося робити додаткову маску. У HeadStore ціна приємна, набагато вигідніша, ніж у салонах, плюс є сертифікат якості, що для мене дуже важливо. Залишилася задоволена настільки, що вже планую взяти ще декілька відтінків для експериментів. Дівчата, якщо хочете якісний результат без шкоди для волосся – сміливо рекомендую купити Фарбу для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light саме в HeadStore, відгуки там теж тільки позитивні, і тепер я розумію чому.

3 Views

Members

bottom of page